Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Welkom op de De Unie academy

Op De Unie vind je een aanbod van 1272 E-learnings, Testen, Media, E-books en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Hoe overwin ik obstakels
Hoe overwin ik obstakels
Bekijk E-learning
De kracht van consistentie
De kracht van consistentie
Bekijk E-learning
Goede nacht
Goede nacht
Bekijk Audioboek
Leven met je lijf
Leven met je lijf
Bekijk Audioboek
Word gepubliceerd auteur met ChatGPT
Word gepubliceerd auteur met ChatGPT
Bekijk E-learning
ChatGPT: word een expert
ChatGPT: word een expert
Bekijk E-learning

Best beoordeelde experts

House of Social Media
Beoordeling 10
Lean Six Sigma Groep
Beoordeling 10
de Volkskrant
Beoordeling 10
Algemeen Dagblad
Beoordeling 10
Sherell Martini
Beoordeling 10
SOS kinderen en emoties
Beoordeling 10

Populaire leertypes

Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 27
Testen
Testen
Bekijk alle 3
Video's
Video's
Bekijk alle 7
E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 37

Een leven lang leren met De Unie

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor De Unie ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Balans werk en privé, ICT en Programmeren of HR, Psychologie & Coaching. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Omgang met details, Samenwerken of Organisatiegericht aansturen? Het maakt niet uit of je nu een MBO+, HBO of MBO opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals Marien Zonnenberg, Algemeen Dagblad, TEACHR en Studdy.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met De Unie

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 1272 leerobjecten
Direct starten

Veelgestelde vragen

De De Unie online academy is een online leerplatform gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt op De Unieonbeperkt leren, lezen en luisteren naar 1272 professionele online trainingen, luisterboeken, podcasts, kranten en meer. Al het leeraanbod is 24 uur per dag online beschikbaar op je pc, tablet en mobiel.

De Unie werkt nauw samen met een groot aantal gespecialiseerde opleiders en experts. Onze opleiders behoren tot de besten van hun vakgebied en monitoren dagelijks of hun content nog actueel en passend is. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld en/ of vernieuwd.

Vrijwel alle online cursussen bieden een officieel certificaat als je ze met goed gevolg hebt afgerond. Ook de meeste overige leeritems geven een bewijs van deelname als je ze hebt gevolgd. Het certificaat of bewijs van deelname wordt direct na afronden bij je profiel geplaatst en kun je uiteraard gebruiken in je profiel of cv op LinkedIn of At Monday.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.